KPN webmail

By |

KPN geeft haar klanten de optie om via KPN webmail in te loggen op de inbox van hun e-mail adres. U heeft op deze manier overal ter wereld, via elk apparaat, waar u ook bent (mits u een internetverbinding heeft uiteraard) toegang. Deze dienst heet KPN webmail en is een webpagina waarop u uw e-mails kunt lezen, versturen, verwijderen, etc. U dient een KPN internet account te hebben om gebruik te kunnen maken van KPNmail. Heeft u nog geen KPN internet? Bekijk dan hier wat de mogelijkheden zijn.

KPN webmail inloggen

Inloggen op KPN webmail gaat in 3 stappen:

  • Surf naar inlog pagina van de KPN webmail
  • Type in de adresbalk van uw browser: https://webmail.kpnmail.nl/ of klik hier

  • Vul de gevraagde gegevens in
  • Type uw e-mail adres en wachtwoord in. Let op hoofd- en kleine letters.

  • Druk op de blauwe ‘login’ knop”
  • Na het drukken op de inlog button gaat u automatisch naar de inbox van uw KPNmail. Mocht het niet lukken, controleer de door u ingevoerde gegevens of kijk verder op deze pagina hoe u problemen met inloggen kunt oplossen.

KPN wachtwoord vergeten

Lukt het inloggen op KPN webmail niet? Heeft u misschien een typefout gemaakt? Let er op, dat het wachtwoord anders is dan het wachtwoord dat u gebruikt voor inloggen op Mijn KPN.

Indien u uw wachtwoord vergeten bent, dan kunt u deze resetten door in te loggen op MijnKPN via deze link.
Let wel! Je kunt dit alleen thuis doen, ben je niet thuis, neem dan contact op met de KPN klantenservice. Dit kan gratis 24 uur per dag, 7 dagen per week via 0800-0402. Je ontvangt dan een brief met daarin een nieuw wachtwoord.

KPN webmail instellingen

Indien KPN webmail functioneert is er niets aan de hand, maar mocht het niet goed gaan, dan moeten de e-mail instellingen goed gezet worden. De belangrijkste mailinstellingen staan hieronder:

Pop 3 instellingen
IMAP instellingen
SMTP instellingen

KPN e-mail adressen

KPN webmail is ook toegankelijk via andere email adressen dan @kpn.nl. Door overnames zijn ook andere e-mail adressen waarmee gewerkt kan worden vanuit KPN webmail. Hieronder staan alle e-mail adressen die via webmail van KPN te bereiken zijn:

@kpn.nl
@planet.nl
@kpnplanet.nl
@kpnmail.nl
@hetnet.nl
@freeler.nl
@netmail.nl
@wxs.nl

KPN webmail – Antwoorden op veelgestelde vragen

Welke browsers ondersteunen KPNmail?
Hoe log ik in op kpnmail?
Wat is mijn gebruikersnaam?
Hoe kan ik een email adres verwijderen?