KPN

KPN is de 2e grootste internetaanbieder van Nederland en heeft zowel particuliere- als zakelijke klanten. Ze biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en interactie digitale televisie. Business klanten gaan vooral voor telecommunicatie- en ICT-oplossingen.
In de vorige eeuw was KPN nog van de overheid, vandaar de afkorting, deze staat voor Koninklijke PTT Nederland en had toendertijd ook nog een afdeling post divisie, tegenwoordig bekend als post.nl.

Inhoudsopgave

KPN diensten en producten
KPN storingen
KPN beoordeling
KPN klantenservice
KPN webmail
KPN Speedtest
KPN doorschakelen
Mijn KPN
Antwoorden op veelgestelde KPN vragen

KPN diensten en producten:

KPN heeft veel diensten en producten, hieronder vindt u overzichtelijk de producten waar dat momenteel tot haar kernactiviteiten behoren: Mobiele telefonie, Internet en Interactieve Digitale Televisie.

KPN storingen

Alle KPN diensten hebben wel eens last van een storing, of het nu gaat om vaste- of mobiele telefonie, internet, e-mail, hosting, zakelijke diensten of televisie. Gelukkig hebben wij alle actuele storingen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Wist u dat veel storingen ook zelf op te lossen zijn? Heeft u last van een KPN storing, meld dit dan: KPN storing melden

KPN beoordeling

Wat vind jij van KPN? De service, kwaliteit, aanbod en prijs. Laat het ons hieronder weten door de review in te vullen en geef 1 tot 5 sterren per onderdeel. Het is ook mogelijk om een uitgebreide KPN review in te vullen, ga daarvoor naar: KPN beoordeling

Service
34
Kwaliteit
35
Aanbod
31
Prijs
31
 yasr-loader

KPN klantenservice

Heb je een vraag, neem dan contact op met de klantenservice van KPN en leg je probleem voor. Dat kan consument en ondernemer via social media als Facebook en Twitter, het forum, maar ook telefonisch:
KPN abonnee? Bel gratis: 1200 (gratis)
klantenservice KPN algemeen: 088-7170000 (lokaal tarief)
klantenservice KPN particulier: 0900-1884 (normaal tarief)
klantenservice KPN zakelijk: 0800-0620 (gratis)

Voor meer info over de klantenservice, hoe en waar je vragen kunt stellen, surf je naar Klantenservice KPN pagina.

KPN webmail

KPN haar webmail dienst is niet altijd foutloos, ook hier kan er wel eens wat fout gaan. Dit hoeft niet altijd aan de provider te liggen, vaak voorkomende fouten worden gemaakt met een instelling of iemand kan niet meer inloggen op KPN webmail. Uiteraard hebben wij ook hier weer een overzicht gemaakt met de meest voorkomende vragen en antwoorden die klanten hebben met KPN webmail. Als u op de onderstaande link klikt, gaat u naar de KPN webmail informatie pagina, met daarop een FAQ en instellingen.

KPN webmail inloggen om direct naar de KPNmail inlog pagina te gaan.

KPN Speedtest

Doe de KPN speedtest en kom erachter dat de aangegeven snelheden vaak niet worden gehaald. De internet snelheid kan per plaats verschillen. Wilt u thuis snel internet? Doe dan eerst de speedtest. Er wordt een up- en downloadsnelheid berekent en u weet wat u thuis werkelijk voor internetsnelheid heeft.

Ook nieuwsgierig wat uw snelheid thuis of of het werk is? Controleer uw snelheid via de KPN speedtest..

KPN doorschakelen

KPN biedt haar klanten de mogelijkheid om hun telefoon door te schakelen naar een ander nummer. U kunt doorverbinden naar een toestel met een vaste lijn of een draadloos toestel, zoals een mobiele telefoon/smartphone. Hoe u ook doorschakelt, het kan bij dit telecombedrijf. Zoals u gewend bent, hebben wij ook ook hier weer een informatieve pagina over gemaakt met alle informatie hoe KPN doorschakelen werkt, druk simpel weg op onderstaande link en u vindt alle informatie.

Op KPN doorschakelen informatie pagina vindt u meer nuttige info.

Mijn KPN

Klanten van deze internetprovider kunnen op MijnKPN inloggen om daar hun facturen te bekijken, instellingen te wijzigen, e-mail adressen aan maken en weer verwijderen, etc. Er zijn 2 gedeelten:
1. voor de consumenten: Mijn KPN
2. voor de zakelijke klanten: Mijn KPN zakelijk

Wilt u weten wat u allemaal op het afgeschermde consumenten gedeelte kunt doen, bekijk dan de Mijn KPN inloggen pagina of log direct in via account KPN.

Ben je zakelijke klant, bekijk dan de MijnKPN inloggen link hierboven voor alle informatie en de inlog link.

Antwoorden op veelgestelde KPN vragen (FAQ)

✨ Wat is KPN Hussel?

Met KPN Hussel stel je zelf jouw ideale combinatie van Internet, Mobiel, TV of Entertainment samen én kun je wanneer je wilt dit later ook zelf weer aanpassen.

✅ Mijn KPN wifi doet het niet! Wat moet ik doen?

Doet je KPN internet of je WiFi het niet? Probeer dan als eerste oplossing de modem uit te zetten met de aan- en uitknop. Wacht minimaal 10 seconden! En zet deze dan weer aan. Werkt deze oplossing niet? Probeer dan de oplossingen die staan op Verbinden met WiFi en WiFi problemen oplossen.

❓ Hoe maak ik verbinding met KNP WiFi?

Je weet zeker dat er een wifi-verbinding is en het lukt je niet om verbinding te maken met wifi. Bijvoorbeeld vanaf je laptop, tablet of mobiel? Bekijk dan de onderstaande stap.

⭐ Waar vind ik mijn KPN factuur?

Voor vragen over je KPN factuur, zoals bijvoorbeeld incasso, betaling eenmalig uitstellen, betalen na blokkade, etc. kun je terecht op Mijn KPN

👉 Ik heb geen KPN internet (3/4/5G) op mijn mobiel/tablet!

Heb je geen 3/4/5G internet op je mobiel of tablet? Of heb je wel internetverbinding maar is deze slecht? Lees hier de mogelijke oplossingen voor dit probleem!

❗ Hoeveel internetsnelheid (Mbit/s) heb ik nodig?

Hoeveel internetsnelheid (Mbit/s) je nodig hebt, hangt sterk van je wensen af. Wil je een film op 4K kijken of internetten en Youtuben, dan heb je meer nodig dan wanneer je een mailtje verstuurt. Maar bedenk ook met hoeveel personen en apparaten je verbonden bent met het internet! Denk aan tv’s, computers/laptops/smartphones, etc. Wanneer je met 4 personen thuis of op het werk bent, gebruik je meer Mbits dan alleen. Wil je je internetsnelhied weten? Doe dan de KPN Speedtest.

🛌 Wat is het verschil tussen Mbit/s download en Mbit/s upload?

Lees hier over het verschil tussen MB, Mbit en Mb/s. Het Mbit’s downloaden is naar je toehalen, dus als je een website opent, nieuwe e-mail binnen haalt, muziek/film streamt, een youtube filmpje bekijkt of een bestand binnenhaalt. Het Mbit’s uploaden is van je af, dus als je bijvoorbeeld een filmpje op Youtube zet, je Facebook pagina bijwerkt of een e-mail verstuurt.

🍽 Hoe kan ik mijn KPN WiFi verbeteren?

Er zijn veel oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat een KPN WiFi signaal zwak is, bekijk daarom deze tips verbeteren KPN WiFi signaal.

☏ Ik ben al klant bij KPN en wil mijn huidige abonnement houden. Mag dat?

Ja. KPN klanten die tevreden zijn over hun huidige abonnement mogen deze behouden. Je hoeft niet zelf iets te wijzigen en je wordt ook niet automatisch omgezet in een nieuw abonnement.

✓ Ik wil graag 5G internet, hoe vraag ik dat aan?

Bijna alle grote providers bieden 5G internet aan, de 5e generatie mobiel internet en de opvolger van 4G. Kijk op deze website voor meer informatie over 5G. Wil je meer info over KPN mobiel of tablet.

⚿ Hoe reset ik de KPN Experia Box (Modem)?

Op de KPN modem resetten pagina staat alle informatie die je nodig hebt. Let wel op! Mocht je ooit iets gewijzigd hebben, dan wordt dit automatisch overschreven met de standaard fabrieksinstellingen!

🏆 Moet ik de KPN modem resetten als ik niet meer kan inloggen op de webinterface van de Experia box?

Lees niet meer kunnen inloggen op de KPN modem webinterface, daar staan ook een aantal standaard wachtwoorden van oude KPN Experia boxen!

💎 Waar vindt ik mijn KPN WiFi wachtwoord?

Je kunt je KPN WiFi wachtwoord hier vinden. Heb je KPN WiFi problemen? Deze los je zo op.