KPN

KPN is de 2e grootste internetaanbieder van Nederland en heeft zowel particuliere- als zakelijke klanten. Ze biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en interactie digitale televisie. Business klanten gaan vooral voor telecommunicatie- en ICT-oplossingen.
In de vorige eeuw was KPN nog van de overheid (PTT), vandaar de afkorting, deze staat voor Koninklijke PTT Nederland en had toendertijd ook nog een afdeling post divisie, tegenwoordig bekend als post.nl.

KPN diensten en producten:

KPN heeft veel diensten en producten, hieronder vindt u overzichtelijk de producten waar dat momenteel tot haar kernactiviteiten behoren: Mobiele telefonie, Internet en Interactieve Digitale Televisie.

KPN storingen

Alle KPN diensten hebben wel eens last van een storing, of het nu gaat om vaste- of mobiele telefonie, internet, e-mail, hosting, zakelijke diensten of televisie. Gelukkig hebben wij alle actuele storingen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Wist u dat veel storingen ook zelf op te lossen zijn? Heeft u last van een KPN storing, meld dit dan.

KPN storing melden

KPN beoordeling

Wat vind jij van KPN? De service, kwaliteit, aanbod en prijs. Laat het ons hieronder weten door de review in te vullen en geef 1 tot 5 sterren per onderdeel. Het is ook mogelijk om een uitgebreide KPN review in te vullen, ga daarvoor naar: KPN beoordeling

Service
1
Kwaliteit
1
Aanbod
1
Prijs
1
  yasr-loader

KPN klantenservice

Heb je een vraag, neem dan contact op met de klantenservice van KPN en leg je probleem voor. Dat kan consument en ondernemer via social media als Facebook en Twitter, het forum, maar ook telefonisch:
KPN abonnee? Bel gratis: 1200 (gratis)
klantenservice KPN algemeen: 088-7170000 (lokaal tarief)
klantenservice KPN particulier: 0900-1884 (normaal tarief)
klantenservice KPN zakelijk: 0800-0620 (gratis)

Voor meer info over de klantenservice, hoe en waar je vragen kunt stellen, surf je naar Klantenservice KPN pagina.

KPN webmail

KPN haar webmail dienst is niet altijd foutloos, ook hier kan er wel eens wat fout gaan. Dit hoeft niet altijd aan de provider te liggen, vaak voorkomende fouten worden gemaakt met een instelling of iemand kan niet meer inloggen op KPN webmail. Uiteraard hebben wij ook hier weer een overzicht gemaakt met de meest voorkomende vragen en antwoorden die klanten hebben met KPN webmail. Als u op de onderstaande link klikt, gaat u naar de KPN webmail informatie pagina, met daarop een FAQ en instellingen.

KPN webmail informatie of klik hier om direct naar de KPNmail inlog pagina te gaan.

KPN Speedtest

Doe de KPN speedtest en kom erachter dat de aangegeven snelheden vaak niet worden gehaald. De internet snelheid kan per plaats verschillen. Wilt u thuis snel internet? Doe dan eerst de speedtest. Er wordt een up- en downloadsnelheid berekent en u weet wat u thuis werkelijk voor internetsnelheid heeft.

Ook nieuwsgierig wat uw snelheid thuis of of het werk is? Controleer uw snelheid via de KPN speedtest..

KPN doorschakelen

KPN biedt haar klanten de mogelijkheid om hun telefoon door te schakelen naar een ander nummer. U kunt doorverbinden naar een toestel met een vaste lijn of een draadloos toestel, zoals een mobiele telefoon/smartphone. Hoe u ook doorschakelt, het kan bij dit telecombedrijf. Zoals u gewend bent, hebben wij ook ook hier weer een informatieve pagina over gemaakt met alle informatie hoe KPN doorschakelen werkt, druk simpel weg op onderstaande link en u vindt alle informatie.

Op KPN doorschakelen informatie pagina vindt u meer nuttige info.

Mijn KPN

Klanten van deze internetprovider kunnen op MijnKPN inloggen om daar hun facturen te bekijken, instellingen te wijzigen, e-mail adressen aan maken en weer verwijderen, etc. Er zijn 2 gedeelten:
1. voor de consumenten: Mijn KPN
2. voor de zakelijke klanten: Mijn KPN zakelijk

Wilt u weten wat u allemaal op het afgeschermde consumenten gedeelte kunt doen, bekijk dan de Mijn KPN inloggen pagina of log direct in via account KPN.

Ben je zakelijke klant, bekijk dan de MijnKPN inloggen link hierboven voor alle informatie en de inlog link.