Telfort

Telfort is in 1996 ontstaan door samenwerking tussen de NS en BT (Britisch Telecom). Na een tijdelijke naamverandering in O2 Netherlands, werd het bedrijf in 2005 voor 980 miljoen euro overgenomen door KPN. Sinds die tijd werden diverse wijzigen doorgevoerd, zoals het overgaan van provider Tiscali in Telfort en een fusie met Atlantic Telecom, dat later de naam Telfort Zakelijk krijgt. Sinds 2011 heeft het ook Interactieve tv in haar pakket.

Inhoudsopgave

Telfort diensten en producten
Telfort storingen
Telfort beoordeling
Telfort klantenservice
Telfort webmail
Telfort Speedtest
Telfort doorschakelen
Mijn Telfort
Antwoorden op veelgestelde Telfort vragen

Telfort producten en diensten:

Telfort biedt naast interactieve televisie, ook Internet en vaste- en mobiele telefoniediensten aan. Hieronder een handig overzicht van alle diensten aangeboden:

  • Alles in 1
  • Internet, tv en bellen
  • Internet
  • Mobiele telefonie
  • Prepaid

Telfort storing

Ook als je via het netwerk van de KPN je diensten aanbied zoals Telfort doet, heb je helaas af-en-toe last van storingen. Indien je er last van hebt, meld dit dan ook aan deze pagina. We hebben voor je een aantal problemen en de bijbehorende oplossingen op een rijtje gezet.

Telfort storing melden

Telfort beoordeling

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met Telfort. Laat het ons en andere (toekomstige-) gebruikers weten en geef hieronder je beoordeling. Ook kun je een uitgebreide review geven, ga daarvoor naar Telfort ervaring.

Service
2
Kwaliteit
2
Aanbod
2
Prijs
2
 yasr-loader

Telfort klantenservice

Zoals iedere goede provider heeft ook Telfort een klantenservice. We weten uit persoonlijke ervaring dat deze niet makkelijk en goedkoop te bereiken was, alleen per e-mail en dan kon je dagen wachten op een standaard antwoord…., maar zien wel duidelijke verbeteringen met hun webcare: Facebook, Instagram en Twitter. Neem bij vragen contact op met Telfort klantenservice en Telfort webcare.
klantenservice Telfort: 0900 9596. €0,50 per gesprek plus je gebruikelijke belkosten.
Telfort klantenservice is te bereiken op Ma t/m vr: 9.00 tot 21.00 uur en Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur. Gesloten op zon- en feestdagen, m.u.v. vragen over Telfort Interactieve TV. Deze kun je ook op zon- en feestdagen bellen tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie over Telfort klantenservice, zoals vragen over nummer blokkade, bellen vanuit het buitenland vind u op de Klantenservice Telfort pagina.

Telfort webmail

Telfort Webmail gebruiken om online e-mails te ontvangen en te versturen is super handig. We hebben alle informatie en vragen met de antwoorden hierop bij elkaar gezet, zodat u niet op allerlei forums, etc. hoeft te zoeken. Onderwerpen als Telfortmail, inloggen, instellingen, SMTP, POP3, IMAP, spambox, vragen en antwoorden, gebruikersnaam, wachtwoord vergeten, werkt niet, etc.

Webmail Telfort inloggen of om direct naar de Telfortmail inlog pagina te gaan.

Telfort Speedtest

Zoals u misschien weet kunnen internetsnelheden per regio verschillen en maximale snelheden is niet voor iedere aansluiting weggelegd. We hebben de Telfort Speedtool geïnstalleerd, waarmee u de Telfort speedtest kunt uitvoeren en kunt zien wat uw internetsnelheid is. Doe de up- en download test op Telfort speedtest en vergelijk dit met andere internet providers.

Antwoorden op veelgestelde Telfort vragen