XS4ALL

XS4ALL spreek je in het Engels uit als “Access for all”, wat in het Nederlands betekent “toegang voor iedereen”. Deze grote internetprovider is in 1993 ontstaan middels een uit de hand gelopen experiment van de Nederlandse hackersorganisatie Hack-Tic om internettoegang aan te gaan bieden aan zo’n 500 mensen per jaar. In de daarop volgende jaren is dit bedrijf enorm gegroeid, maar bleef het vast houden aan haar principe van veilig internet en privacy voor iedereen.

In 1998 werd deze provider overgenomen door de KPN en samen namen ze in de jaren erop Cistron, de ADSL- en inbelabonnees van HCCnet en de abonnees van Demon Internet over. Uiteindelijk kwam in januari 2019 het bericht dat ook de merknaam XS4ALL zou gaan verdwijnen en dat alle diensten onder het KPN merk zullen worden aangeboden.

XS4ALL diensten en producten
XS4ALL storingen
XS4ALL beoordeling
XS4ALL klantenservice
XS4ALL webmail
XS4ALL Speedtest
XS4ALL doorschakelen
Mijn XS4ALL
Antwoorden op veelgestelde XS4ALL vragen

XS4ALL diensten en producten:

XS4ALL heeft/had een aantal diensten en producten, de belangrijkste zijn/waren:
Het aanbod bestaat uit Alles-in-1, Internet, HD-TV en Bellen. Het alles-in-een-pakket werd als best getest door de Consumentenbond en is er ook voor ZZP’ers en MKB.

XS4ALL storing

Ook XS4ALL heeft, net als alle andere providers, wel eens last van een storing, of het nu om vaste telefonie, internet via glasvezel, zakelijke diensten of televisie gaat. Daarom is er ook voor XS4ALL een actueel storingsoverzicht pagina, maar wist u dat veel van de storingen door de klant zelf zijn op te lossen? Ook hier hebben wij diverse oplossingen voor. Blijkt u toch houden van een XS4ALL storing, meld deze storing dan via de pagina:
XS4ALL storing melden.

XS4ALL beoordeling

Hier kun je aangeven wat jij van XS4ALL vindt. Denk hierbij aan service, kwaliteit, aanbod en prijs. Vul hieronder de review in, je kunt tot 5 sterren per onderdeel geven. Wil je liever meer informatie geven, vul dan dan de XS4ALL beoordeling in.

Service
1
Kwaliteit
1
Aanbod
1
Prijs
1
 yasr-loader

XS4ALL klantenservice

Voor hulp, klachten en vragen waar jezelf niet uitkomt kun je contact opnemen met XS4ALL klantenservice.

Heb je als consument een vraag, neem dan contact op met de helpdesk en leg je probleem voor. Dat kan via e-mail, live chat (tussen 10:00 en 16:00 uur), maar ook telefonisch:

Heb je een administratieve vraag over je abonnement of dienst en ben je XS4ALL abonnee? Dan bel je gratis met de klantenservice op telefoonnummer: 020-398 76 66
Dat kan op werkdagen tussen 8:00 – 20:00 uur en Zaterdag tussen 10:00 – 17:00 uur.

Ook voor technische vragen bel je met bovenstaand telefoonnummer, alleen dan krijg je 7 dagen per week tussen 08:00 en 22:00 uur hulp met vragen over je internetverbinding, wachtwoord of website.

Zakelijke klanten kunnen dagelijks tussen 8:00 – 22:00 uur terecht op telefoonnummer 020-398 76 56

Voor meer info over de klanten helpdesk, hoe en waar je vragen kunt stellen, surf je naar Klantenservice XS4ALL pagina.
Er zijn ook forums op het internet waar je met vragen, klachten en opmerkingen terecht kunt, maar deze zijn zo ver wij weten niet in eigendom en worden ook niet onderhouden door XS4ALL.

XS4ALL webmail

Inloggen op XS4ALL webmail, het is heel handig om je mail te lezen en nieuwe e-mails te versturen. Maar soms gaat het wel eens mis en waar ligt dan het probleem. Hoe los je problemen met het instellen van webmail en e-mail op?
We hebben getracht zoveel mogelijk informatie over XS4ALL webmail, zoals instellingen, smtp, imap, pop3, TLS/SSL beveiliging, veel voorkomende vragen en antwoorden, wachtwoord vergeten, wachtwoord herstellen, etc. bij elkaar op 1 pagina te krijgen:

XS4ALL webmail inloggen of type https://webmail.xs4all.nl/ in uw browser balk om direct naar de XS4ALL inlog pagina te gaan.

XS4ALL Speedtest

Wat is je internetsnelheid? Verschilt dat met de snelheid op het werk of met die van vrienden of buren? De door de providers aangegeven snelheden worden vaak niet gehaald, maar wat is jouw internetsnelheid nou precies?
Je kunt het ook zelf testen door onze XS4ALL speedtest te doen. Er wordt een bestand naar je computer gedownload en vervolgens geüpload en vervolgens zie je snelheid.

Ook nieuwsgierig wat je snelheid thuis of of het werk is? Controleer deze via de XS4ALL speedtest pagina.

XS4ALL doorschakelen

Hoe schakel je je telefoon door naar een ander vast of mobielnummer? Hoe werkt het doorschakelen en wat stel je in, maar vooral ook hoe zet je het doorschakelen weer uit! Alle informatie en tips over XS4ALL doorschakelen vind je op de XS4ALL doorschakelen pagina.

Mijn XS4ALL

Wat is Mijn XS4ALL? Wat kun je er doen? Op Mijn XS4ALL kunnen zowel particulier- als zakelijke klanten inloggen en daar hun facturen bekijken, instellingen wijzigen, e-mail adressen aan maken en weer verwijderen, opzeggen, nieuwe diensten bestellen, wijzigen, etc.

Wil je weten wat je als XS4ALL klant op het afgesloten gedeelte kunt doen? Ga dan naar de Mijn XS4ALL inloggen pagina of log direct in door https://inloggen.xs4all.nl/login in je browser balk in te typen.

Heb je een ondernemersaccount? Ook dan kun je via bovengenoemde url inloggen op MijnXS4all login pagina.

Antwoorden op veelgestelde XS4ALL vragen