Ziggo storing

Last van een Ziggo storing? Ondank hun goede netwerk, heeft ook deze provider last van storingen. Sommige storingen komen van buitenaf (denk aan onweer of een DDoS aanval), komen door een (menselijke-)fout of worden veroorzaakt door hard- en/of software problemen. Helaas duurt een storing altijd te lang en zijn in sommige gevallen veroorzaakt door de gebruiker zelf en zijn zelf op te lossen. Doet iets niet, lees dan eerst even de Ziggo faq door.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de meest actuele storingen bij Ziggo, vindt u tips om zelf storingen te voorkomen en hoe deze zijn op te lossen. Lukt het niet, maak dan een melding van uw storing!

Ziggo storing melden

Heeft u een last van een Ziggo storing? Meld uw probleem onderaan deze pagina, misschien kan iemand vanuit de community u helpen. Meld de storing ook bij Ziggo.

Actuele Ziggo storingen

Op de website van Ziggo staat een postcode check tool, waarmee je kunt kijken of een storing al bekend is bij Ziggo en wat de status daarvan is. Deze tool vindt u op: Ziggo storing melden.

Ziggo klantenservice / webcare

Heeft u 1 of meerdere vragen over een storing? Neem dan contact op met de Ziggo klantenservice of laat onderaan deze pagina een bericht achter. Let op! Laat op een openbaar forum geen privacy gevoelige informatie achter, zoals persoonlijke gegevens, klantgegevens en inloggegevens.

Algemene storingen

Gebruikt u Windows 10? Dan kan het zijn dat door een update u geen internet meer heeft. Ziggo werkt samen met Microsoft aan dit probleem en hebben 3 tijdelijke oplossingen verzameld. Volg het stappenplan en zorg dat u weer online komt.

Ziggo heeft een probleem met haar speedtest, het testen van de snelheid van uw internetverbinding. Wij hebben uiteraard een oplossing, test uw Ziggo internet snelheid via onze speedtest.

Ziggo faq – antwoorden op veel gestelde vragen

Ziggo biedt verschillende diensten aan waar storingen kunnen optreden, we hebben daarom een faq gemaakt en deze opgesplitst in 4 categorieën:

Internet storing / WiFi storing / Webmail faq

Beperkt wifi-bereik
Problemen met wifi-verbinding
Mijn E-mail doet het niet..
Geen internetverbinding
WifiSpot doet niks

Televisie / Radio storing

E16 en E30 melding oplossen
Zwart beeld
Tv-signaal verbeteren
Blokken in beeld
Afstandsbediening werkt niet

Bellen / Telefonie storing

Geen kiestoon
Kan niet bellen
Nummerblokkade
Slechte geluidskwaliteit
Kan niet gebeld worden

Mobiel storing

Mobiele dekking en bereik
4G aanzetten
Mijn -mail werkt niet
Internet doet het niet, hoe opnieuw instellen
WifiSpots problemen oplossen

1 gedachte over “Ziggo storing”

  1. Wanneer kan ik een oplossing voor het probleem met digitale t v op9 3607AH / 172 en de rest van de buurt verwachten. Sinds de grote storing van gisteravond doet de telefoon e2n het internet het weer maar de digitale tv niet.

Reacties zijn gesloten.