Ziggo webmail

By |

Ziggo biedt haar klanten de mogelijkheid om een Ziggo webmail aan te maken. Via Ziggomail kun je dan via elk apparaat dat online verbinding heeft, toegang krijgen tot je e-mail inbox, ook via je pc, laptop, mobiel en tablet. Dit werkt volgens hetzelfde principe als Hotmail/Outlook en Gmail. Je hebt dus geen aparte software meer nodig om je e-mail te bekijken of om e-mails te versturen. U dient wel een internetabonnement van Ziggo te hebben om gebruik te kunnen maken van Mijn Ziggomail.

Ziggo webmail inloggen

3 stappen om in te loggen op Ziggo webmail:

  • Surf naar inlog pagina van de Ziggo webmail
  • Type in de adresbalk van uw browser: https://mail.ziggo.nl of klik hier

  • Vul de gevraagde gegevens in
  • Type uw e-mail adres en wachtwoord in. Let op hoofd- en kleine letters.

  • Druk op de oranje ‘aanmelden’ knop”
  • Na het drukken op de inloggen knop gaat u automatisch naar de inbox van uw Ziggo mail. Mocht het niet lukken, controleer de door u ingevoerde gegevens of kijk verder op deze pagina hoe u problemen met inloggen kunt oplossen.

Ziggo wachtwoord vergeten

Lukt het inloggen op Ziggo webmail niet? Heeft u misschien een typefout gemaakt? Let er op, dat het wachtwoord anders is dan het wachtwoord dat u gebruikt voor inloggen op Mijn Ziggo.

Indien u uw wachtwoord vergeten bent, dan kunt u deze wijzigen door in te loggen op Mijn Ziggo, gebruik hiervoor deze link. Na het inloggen drukt u op Producten, vervolgens Internet. Onder E-mailadressen drukt u op ‘Beheer je e-mailadressen en aliassen’. U kunt nu uw wachtwoord wijzigen.

Ziggo webmail instellingen

Om gebruikt te kunnen maken van het online lezen en versturen van je Ziggo e-mail moeten een aantal instellingen goed gezet worden. Het meest gebruikt communicatie protocol is SMTP.

Pop 3 instellingen
IMAP instellingen
SMTP instellingen

Ziggo e-mail adressen

Ziggo heeft door overname van andere internet providers als UPC, Chello en Casema ook andere domeinen naast home.nl en ziggo.nl. Hieronder staan alle e-mail adressen die via webmail van Ziggo te bereiken zijn:

@ziggo.nl
@upcmail.nl
@home.nl
@quicknet.nl
@casema.nl
@chello.nl
@a2000.nl

Ziggo webmail – Antwoorden op veelgestelde vragen

Welke browsers ondersteunen Ziggomail?
Hoe log ik in op Ziggomail?
E-mailadressen verwijderen werkt niet in Ziggo webmail?
Extra email account verwijderen of aanpassen