Ziggo

Ziggo is de grootste internet- en kabeltelevisie aanbieder van Nederland en in 2008 ontstaan door verschillende overnames tussen: @home, UPC, Essent Kabelcom, Casema en Multikabel en door de fusie in 2016 met Vodafone NL heeft ze haar marktaandeel in mobiele telefonie behoorlijk versterkt. Ziggo voorziet meer dan 4 miljoen NL huishoudens van minimaal 1 van haar diensten.

Inhoudsopgave

Ziggo diensten en producten
Ziggo storingen
Ziggo beoordeling
Ziggo klantenservice
Ziggo webmail
Ziggo Speedtest
Ziggo doorschakelen
Mijn Ziggo
Antwoorden op veelgestelde Ziggo vragen

Ziggo producten:

Ziggo biedt naast digitale televisie, ook Internet en vaste- en mobiele telefoniediensten aan. Hieronder een handig overzicht van alle diensten aangeboden door Ziggo:

  • Digitale televisie
  • Internet
  • Mobiele telefonie
  • Vaste telefonie

Ziggo storingen

Ziggo heeft net als alle andere providers ook wel eens last van storingen, wat op zich altijd vervelend is natuurlijk. Heb je zelf ook last van een storing, meld het dan. Wij hebben al een aantal problemen en oplossingen bij elkaar gezocht.

Ziggo storing melden

Ziggo beoordeling

Wat vind jij van Ziggo? Laat het ons en andere bezoekers weten en vul hieronder de review in. Wil je een uitgebreide Ziggo review geven? Ga dan naar: Ziggo beoordeling

Service
4
Kwaliteit
5
Aanbod
5
Prijs
4
 yasr-loader

Ziggo klantenservice

Bij vragen kun je contact op nemen met de klantenservice van Ziggo. Je krijgt dan antwoorden op al je vragen.
Ziggo abonnee? Bel gratis: 1200 (gratis)
klantenservice Ziggo algemeen: 088-7170000 (lokaal tarief)
klantenservice Ziggo particulier: 0900-1884 (normaal tarief)
klantenservice Ziggo zakelijk: 0800-0620 (gratis)

Alle informatie over de klantenservice en antwoorden op uw vragen, verwijzen wij u naar de Klantenservice Ziggo pagina.

Ziggo webmail

Ziggo heeft een eigen webmail dienst. De meest voorkomende problemen zijn de instellingen of het inloggen op Ziggo webmail. Maar niet getreurd, heb jij vragen of problemen met Ziggo webmail? Klik op de link hieronder en u vind alle informatie m.b.t. Ziggo webmail, zoals inloggen, instellingen, SMTP, POP3, spambox, faq, antwoorden, vragen, wachtwoord vergeten, doet het niet, etc.

Ziggo webmail inloggen om direct naar de Ziggomail inlog pagina te gaan.

Ziggo Speedtest

De snelheden die door Ziggo worden aangeven zijn maximale snelheden en worden niet door een ieder behaald. De internet snelheid kan per regio verschillen en daarom is er de Ziggo speedtest. Met deze tool kunt u precies zien hoe snel uw internetverbinding is, handig om te zien of uw provider nog wel kwaliteit levert. Wat is de maximale internetsnelheid in uw woonplaats? Doe de test op Ziggo speedtest en bekijk ook de resultaten van andere providers.

Ziggo doorschakelen

Ziggo klanten die in hun abonnement een vaste- of mobiele telefoonaansluiting hebben, kunnen hun telefoon doorschakelen naar een ander nummer. Dit nummer kan zowel van een vaste lijn zijn als van een mobiele telefoon. Ook hier hebben wij weer een informatie pagina voor gemaakt, namelijk de Ziggo telefoon doorschakelen pagina. Hier vindt u alle informatie voor het in- en uitschakelen van een doorschakeling.

Mijn Ziggo

Ziggo klanten kun online op een afgeschermd gedeelte hun wachtwoord wijzigen, facturen bekijken, instellingen wijzigen, e-mailadressen aanmaken en nog veel meer. Zowel de zakelijke klant als consumenten hebben deze mogelijkheid. Wanneer u op de onderstaande link klikt gaat u naar onze MijnZiggo inloggen pagina voor beide eerder genoemde partijen. Tevens vindt u informatie over hoe u uw gebruikersnaam opnieuw kunt aanvragen wanneer u deze vergeten bent en nog veel meer handige tips.

Wilt u weten wat u allemaal op het afgeschermde consumenten gedeelte kunt doen, bekijk dan de MijnZiggo inloggen pagina of log direct in via account Ziggo.

Ben je zakelijke klant, bekijk dan de MijnZiggo inloggen link hierboven voor alle informatie en de inlog link naar de website.

Antwoorden op veelgestelde Ziggo vragen